vineri, 24 iunie 2016

Servicii de Transport la Aeroport in Bucuresti

Cu siguranta ca exista numeroase momente cand zborul tau catre Bucuresti ajunge la Otopeni in cursul noptii, astfel ca tranportul reprezinta o problema semnificativa. Nu intotdeauna ai un prieten disponibil care sa te poata prelua, astfel ca modalitatile de transport se diminueaza, iar cum autobuzele nu circula mai tarziu de ora 23, atunci singura posibilitate reprezinta apelarea la taximetristi. Din pacate, serviciile acestora nu se ridica intotdeauna la asteptari, iar profesionalismul lasa de dorit, in timp ce toata lumea stie faptul ca acestia apeleaza la diferite metode ilicite pentru a obtine un pret mai mare. Aceeasi este si situatia cand trebuie din Bucuresti sa ajungeti la Otopeni in cursul noptii, motiv pentru care a aparut o solutie grozava oferita de companiile de inchirieri auto si anume: transferul la otopeni.

Ce presupune acest tranfer?

Clientii trebuie sa isi aleaga autoturismul cu care isi doresc sa fie transportati in functie de preferinte, necesitati si dorinte, de la o masina subcompacta potrivita pentru una sau doua persoane cu bagaje, la un sedan pentru a incapea 3 sau 4 persoane sau un SUV cu pana la 7 locuri ideal pentru familiile cu bagaje. Ulterior se stabileste ora exacta si locul de unde sa fie preluati, pentru a fi transportati catre sau de la aeroport.


Cu toate ca serviciul se poate dovedi a fi mai costisitor decat apelarea la taxiuri, pretul se poate imparti egal la numarul de persoane transportate pentru a fi astfel mai avantajos. In plus, clientii beneficiaza de cele mai bune conditii, autoturisme sigure, atent pregatite pentru fiecare cursa, iar soferii sunt supusi unor teste riguroase pentru a se ridica la standardele impuse.


La cerere se pot aloca soferi care vorbesc limbi straine, pentru ca scurta excursie sa fie una mai confortabila, iar in functie de momentul zilei, acestia pot juca chiar si rolul de ghizi pentru a prezenta diferite puncte ale orasului, intalnite de-a lungul itinerariului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu