marți, 5 iulie 2016

Personalizarea Masinii atrage atentia

Mai mult ca sigur ca fiecare sofer isi doreste sa conduca un autoturism care sa se remarce de toate celelalte in trafic, insa cele mai deosebite modele sunt si cele mai costisitoare. Astfel, cei mai multi soferi tind sa se orienteze catre optiunea de personalizare a autoturismului personal, prin diferite moduri, fie se alege un kit sport, fie o vopsea speciala, posibilitatile fiind nenumarate. In schimb, si vopsirea integrala a unui autoturism reprezinta o procedura foarte scumpa, care adesea nu se justifica, in special din cauza faptului ca cele mai multe service-uri auto dedicate acestui domeniu nu ofera servicii multumitoare.

Colantarea autoturismului

In schimb, o optiune foarte populara in ziua de azi in randul celor care isi doresc personalizarea autoturismului personal este aceea de colantare. Procedura presupune aplicarea unei folii speciale pe anumite elemente sau chiar pe intreaga caroserie a masinii, pentru ca aceasta sa devina unica in trafic si sa se diferentieze de toate celelalte. Aceasta optiune este de pana la 5 ori mai ieftina decat o vopsire si se economiseste timp pretios, deoarece se poate efectua in doar cateva ore.

Folia perfecta

Soferii au la dispozitie diferite tipuri de folii, de grosimi, culori si nuante diferite pentru a indeplini cerintele estetice ale tuturor. Foliile mai groase sunt mai costisitoare, insa asigura si mai multa protectie autoturismului, in sensul ca se poate indeparta cu usurinta daca se doreste, nu ataca vopseaua masinii, ci din contra, o protejeaza. De asemenea, aceste folii sunt rezistente, nu se decoloreaza atunci cand se afla in bataia directa a soarelui, iar daca este zgaraiat un singur element, pur si simplu este suficienta inlocuirea foliei acestuia.

Optiunile sunt nenumarate, iar singurele limite impuse sunt ale imaginatiei, intrucat se pot pune in aplicare orice dorinte au soferii, fie ca este vorpa de vopsea mata, lucioasa sau perlata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu