duminică, 12 iunie 2016

Brasovul si locurile de cazare

Brasovul este un oras cu adevarat magic care in fiecare an atrage zeci de mii de turisti, atat romani, cat si straini, acestia fiind ademeniti prin atmosfera unica, ce nu se regaseste decat in Transilvania. Cu siguranta ca orice vacanta reusita incepe de la alegerea unei cazari ideale, care sa indeplineasca cerintele tuturor, astfel ca frecvent apar noi solutii pentru acestia.

Locuri de cazare in Brasov


Fiind foarte vizitat, orasul dispune de numeroase unitati de cazare pe toata suprafata sa, cat si in localitatile invecinate care sunt potrivite pentru cei care isi doresc sa simta pe pielea lor cum este sa traiesti in apropiere de munte, intr-un spatiu mirific. Hotelurile din centrul orasului sunt intotdeauna ocupate, indiferent de perioada anului, iar pensiunile de la marginea orasului impun necesitatea unui autoturism propriu, in caz contrar, transportul devine o problema. In schimb, cine nu isi doreste sa fie deranjat de angajatii hotelurilor si vrea sa mearga in vacanta fara a avea grija autoturismului personal, poate sa opteze pentru regimul hotelier.

Ce este regimul hotelier?

Acest regim este popular de cateva decenii in strainatate, fiind dezvoltat in tarile cele mai dezvoltate ale Europei, insa a aparut si in Romania in urma cu cativa ani, devenind foarte cunoscut. Regimul hotelier presupune inchirierea unei garsoniere, a unui apartament sau a unei case doar pentru cateva zile si nu pentru o perioada mai lunga de timp. Acest sistem promite mai multe avantaje, cel mai important fiind faptul ca se ajunge sa se plateasca de pana la 4 ori mai putin decat la hotel pentru conditii cel putin la fel de bune.

De asemenea, familiile cu copii tind sa opteze pentru regimul hotelier datorita faptului ca orice camera de hotel este foarte ingusta, in timp ce un apartament propune o suprafata de minim 40 de metri patrati, platind un pret mai bun, pentru mai mult spatiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu