duminică, 22 mai 2016

De ce se consuma rapid bugetele in Adwords?

In ziua de azi te poti trezi de multe ori cu bugetul consumat inutil intr-o campanie de publicitate de tip pay per click (PPC) oferita de companii precum Google, Yandex sau Bing. Bugetele irosite sunt cauzate de internautii care aleg sa dea mai multe clickuri pe aceeasi reclama din rea vointa, pana cand se epuizeaza bugetul alocat unei zile.

Din fericire, problema fraudelor comise in acest domeniu pare ca se apropie de sfarsit, totul cu ajutorul softului Clickbrainiacs.com care promite numeroase beneficii pentru toti utilizatorii sai. Clickbrainiacs este gratuit in prima luna, astfel ca oricine isi doreste sa il testeze are nevoie de o adresa de e-mail valida care este necesara pentru confirmarea unui cont ce trebuie creat. Dupa confirmarea contului Clickbrainiacs va furniza un cod unic de urmarire care trebuie implementat in sursa fiecarei pagini care se doreste a fi urmarita. 


Dupa parcurgerea acestei etape, in doar 10 minute Clickbrainiacs va incepe monitorizarea adreselor IP care dau click pe reclamele afisate pe un site inscris. Astfel, atunci cand se sesizeaza orice activitate suspecta, Clickbrainiacs alerteaza utilizatorul printr-un email si blocheaza afisarea reclamelor pentru respectivul IP. De asemenea, exista o baza de date la care utilizatorii Clickbrainiacs au acces si unde pot vedea toate adresele IP care au avut un comportament dubios, iar aceastei liste i se poate interzice accesul, in sensul ca va fi blocata de la prima accesare a site-ului si nu va fi afisata nicio reclama pentru acestia, restul vizitatorilor nefiind afectati de aceasta masura.

Dupa expirarea primei luni, utilizatorii Clickbrainiacs pot alege unul din patru pachete special concepute, in functie de numarul site-urilor detinute si numarul vizitatorilor, iar preturile incep de la 10 euro pe luna si pot ajunge pana la 35 de euro prin pachetul „Gold”, care promite mai multe beneficii. De asemenea, pretul pentru agentii poate fi negociat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu