marți, 19 aprilie 2016

Regimul Hotelier in Bucuresti

Orice vizita intr-un alt oras, fie ca este vorba de o excursie sau o intalnire de afaceri, intotdeauna se pune problema gasirii unui loc de cazare ideal, in apropiere de toate punctele de interes, iar toate acestea la preturi accesibile pentru toate buzunarele. In schimb, hotelurile si pensiunile din centrele oraselor sunt destul de costisitoare, astfel ca adesea sunt evitate din motive financiare. In schimb, o solutie o poate reprezenta cazarea in regim hotelier Bucuresti, deoarece sunt propuse o multime de avantaje, pe langa cele din punct de vedere al locatiei sau costurilor.

Avantajele cazarii in regim hotelier Bucuresti

Pe langa cele mai evidente avantaje, se mai numara si faptul ca intr-un astfel de apartament te poti bucura de un spatiu confortabil, intim, ceea ce iti ofera senzatia ca esti acasa. In plus, nu se mai pune problema check in-ului si check out-ului care adesea este la ore nepotrivite, iar aceasta ora se poate stabili dupa propriile nevoi.

De asemenea, un apartament in regim hotelier nu impune un tarif standard per persoana, ci pe intregul apartament, motiv pentru care se pot face economii importante. Toate apartamentele sunt bine mobilate, cu internet wireless, aer conditionat, laptop, televizor, toate gratuite, in timp ce in cazul unelor hoteluri, anumite facilitati trebuie platite. Poate unul dintre cele  mai mari avantaje este faptul ca se beneficiaza de o bucatarie complet utilata, iar oaspetii au acces oricand doresc la frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera etc.

Nu se pune problema curateniei, deoarece fiecare apartament dispune de lenjerie si prosoape de schimb, iar in functie de perioada sederii, acestea se inlocuiesc de regula, la fiecare doua zile.
Pe de alta parte, este important ca oaspetii sa apeleze doar la firmele specializate in acest domeniu pentru a evita numeroase riscuri, precum plata unei sume de bani unor persoane straine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu