miercuri, 25 octombrie 2017

Unde ne putem monta gpl in Bucuresti?

Cu totii stim cat de mult au crescut preturile la carburanti in ultimele saptamani, in special dupa ce a fost introdusa supraacciza, astfel ca tarifele au trecut, din nou, pragul de 5 lei pe litru. Asadar, nu este de mirare de ce taximetristii si multi alti soferi cauta diferite modalitati prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs si bineinteles ca sunt disponibile cateva solutii, insa putine dintre acestea sunt eficiente.

Varianta practica

Totusi, oricine poate alege monteaza GPL in Bucuresti, pentru ca aceste sisteme sunt foarte practice si aduc mai multe avantaje. Bineinteles, principalul plus este faptul ca se fac economii considerabile la fiecare drum parcurs, de circa 40%. Costul mediu este de 500 de euro pentru fiecare instalatie, insa acestea pot varia in functie de marca, modelul si motorul oricarui autoturism. Asadar, suma investita se va amortiza in primele 12 luni sau chiar mai devreme, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul soferilor.

Mai multa securitate

In schimb, este important ca sistemele sa fie instalate doar in service-urile acreditate RAR, pentru ca orice client sa aiba parte de conditii ideale, dar si de securitate. Ulterior, instalatiile trebuie verificate periodic, pentru ca specialistii sa se asigure ca acestea functioneaza in cele mai bune conditii, iar pe aceasta cale se evita toate riscurile posibile. De asemenea, rezervoarele de gaz sunt in ziua de azi foarte groase, de circa 30 de ori mai rezistente decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica.

Performante


Mai mult, cine alege monteaza GPL in Bucuresti se va bucura si de faptul ca acestea aduc cateva beneficii motorului, precum prelungirea duratei de viata a acestuia cu minim doi ani, proces datorat faptului ca gazul petrolier lichefiat e un carburant mult mai curat si nu se depun substante nocive pe componente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu