joi, 27 aprilie 2017

Ce oferte mai gasim la lenjeriile de pat?

Alegerea lenjeriilor de pat nu trebuie sa se rezume doar la aspectul acestora, ci exista si alte cateva criterii de care orice persoana trebuie sa tina cont. In primul rand este esentiala calitatea materialelor, iar cei care isi doresc sa nu aiba probleme in aceasta privinta, se pot orienta catre cele comercializate de Casa New Concept. Bumbacul este materialul preferat, fiind unul foarte flexibil, practic si durabil, avand capacitatea de a se adapta la cerintele estetice ale fiecaruia. In plus, durata de viata este de minim cativa ani, in timp ce intretinerea nu reprezinta un factor complicat.

Calitate

Lenjerii de pat din bumbac sunt disponibile la preturi foarte bune si chiar daca sunt putin mai costisitoare decat alte variante, pe termen lung aceasta se va dovedi a fi cea mai buna decizie. La Casa New Concept modelele sunt foarte variate, multumind atat copiii, cat si adolescentii sau adultii, iar dimensiunile sunt pentru toate tipurile de paturi. Avand in vedere faptul ca acesta este un magazin online, este foarte simplu sa se plaseze o comanda dupa ce sunt gasite variantele optime in doar cateva minute. Cu alte cuvinte se economiseste timp pretios, ce poate fi petrecut in multe alte moduri mult mai placute.

Oferte 



Insa lista avantajelor de la Casa New Concept nu se opresc aici, iar oricine poate profita de oferte si promotii atractive, precum cea de 1+1 gratis, adica la comandarea unei lenjerii de la casanewconcept se primesc doua. In plus, transportul este gratuit prin curier atunci cand sunt achizitionate produse in valoare de minim 399 de lei, iar pentru cele cu o valoare inferioara se percepe o taxa de numai 20 de lei. Asadar, Casa New Concept poate fi locul potrivit de unde sa fie achizitionate lenjerii de pat de calitate, la preturi accesibile si care sa indeplineasca cerintele oricarei persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu