duminică, 27 noiembrie 2016

Rulourile aplicate la geamuri ofera mai multa intimitate

Rulourile aplicate sunt considerate niste variante foarte moderne pentru infrumusetarea unei locuinte, dar si o idee practica care aduce mai multa intimitate in orice camin. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, pot adopta o plasa de insecte pentru mai mult confort in timpul verii si se pot adapta de minune la toate cladirile. De asemenea, aceste rulouri aplicate sunt mai avantajoase, spre deosebire de cele suprapuse, deoarece pot fi aplicate chiar si dupa instalarea tamplariei, iar preturile sunt ceva mai scazute.

Izolatie termica si fonica

Zgomotul nu mai reprezinta o problema pentru nici un spatiu cu ajutorul rulourilor aplicate ale caror lamele sunt un foarte bun izolator fonic. Asadar, orice locuinta va fi una mult mai confortabila in acest sens, dar si pentru ca izolatia termica este un alt avantaj esential, iar variatiile de temperatura nu vor fi deranjante, nici vara si nici iarna, fiind mult mai usor de obtinut o valoare stabila si placuta.

Fara hoti

Locul preferat al hotilor prin care patrund in locuinte sunt ferestrele, insa aceste rulouri aplicate ii vor tine la distanta de acum, limitandu-le astfel posibilitatile.

Mai multa intimitate

Rulourile preiau rolul jucat de jaluzele, fiind mult mai usor sa se regleze gradul de luminozitate dintr-o incapere. Mai mult, acest aspect este absolut necesar in special in cazul cladirilor care sunt mai apropiate unele de altele.

Diferite variante


Cele mai intalnite culori sunt albul si maroul, insa la cerere, rulourile vor putea fi vopsite pentru a se adapta mai bine. De asemenea, clientii pot opta pentru doua sisteme de utilizare a acestora, cel manual, care e si cel mai ieftin sau cel automat, ceva mai costisitor, insa care aduce mai mult confort. Pentru cele mai bune solutii, oricine poate apela la tamplarie-pvc-al.ro, unde se vor gasi intotdeauna variantele optime pentru situatia prezentata.

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Totul despre ghetele si bocanii din iarna lui 2016

Odata cu intrarea intr-un nou sezon este inevitabil sa nu trebuiasca sa va inlocuiti incaltamintea, iar daca sunteti o femeie care isi doreste sa fie mereu in trend, atunci o sesiune de cumparaturi de la Joyas este alegerea potrivita. Pentru ca vremea de afara nu este atat de rece, inca puteti apela la ghete si bocanci de dama pentru a va crea niste outfit-uri inedite. Din fericire, tendintele s-au pastrat in mare parte aceleasi ca in anii trecuti, insa s-au adaugat mici detalii care fac diferenta.

Culorile si materialul incaltamintei

Unul dintre cele mai dificile criterii atunci cand vine vorba de papuci este alegerea materialului potrivit deoarece in principiu acesta face dinferenta intre un articol calitativ si unul ieftin. Anul acesta, in continuare se mizeaza pe piele, indiferent de cum este aceasta, intoarsa, lacuita, ecologica sau naturala.

Este important totusi sa va achizitionati ghete si bocanci de dama care sa reziste la temperaturile scazute si la umezeala deoarece altfel ar fi o irosire de bani, iar Joyas are o colectie intreaga de incaltaminte de o calitate superioara pentru toamna, care se pliaza pe toate gusturile si stilurile.
In  ceea ce priveste culorile, aici aveti mana libera deoarece in 2016, culorile au fost asii din maneca scosi de creatorii de moda. De la nuante de rosu, galben, verde sau albastru, pana la nonculori, puteti alege orice model in functie de ceea ce va place.

Imprimeuri si aplicatii



Daca in trecut, vedeam doar modele cat mai simple, eventual cu cateva insertii, insa extrem de delicate, sezonul acesta, puteti uita de modelele anoste si sa le alegeti pe cele mai extravagante. La mare cautare se gasesc si diferitele imprimeuri, insa in mici dimensiuni si in culori cat mai stinse. Daca va plac aplicatiile metalice, atunci va puteti considera o fericita pentru ca acest trend se pare ca nu mai iese din voga.

miercuri, 9 noiembrie 2016

Modele in voga de cizme elegante

In ultimii ani cizmele nu au fost piese de rezistenta ale sezonului rece, fiind inlocuite de-a lungul timpului mai degraba cu ghete si botine, cu sau fara toc, dar inca de la inceputul anului 2016 au aparut celebrele modele peste genunchi, care se muleaza perfect pe piciorul purtatoarei. Creatorii de moda ne recomanda sa purtam in aceasta perioada incaltaminte cu sireturi sau fermoare in aceeasi nuanta cu restul materialelor pentru a da tinutei un aer chic si modern.

Modele peste genunchi         
                             
Daca nu considerati acest tip de cizme dama elegante sau suficient de rafinate, atunci ar trebui sa va uitati la combinatiile pe care le creaza fashionistele si cu siguranta veti dori sa achizitionati o pereche. Colectiile de toamna-iarna aduc si cateva inovatii pentru a scoate din monotonie acest tip de incaltaminte, iar ce este mai potrivit decat insertiile metalice sau cele care imita bijuteriile?
Dupa cum puteti observa, piata online este plina de modele in fel de fel de nuante, texturi si combinatii de culori sau materiale. Chiar daca pielea intoarsa este preferata, o pereche de cizme negre, realizate din piele lacuita, cu un fermoar discret si un toc cui de inaltime medie va fi cu siguranta o alegere excelenta.

Tocuri originale

In cazul in care nu va plac culorile si totusi doriti sa aveti ceva original, atunci alegeti modele de cizme dama elegante cu tocuri iesite din tipare pentru ca sunt in voga. De la platforme mici si simple, pana la cele cu diverse gravuri sau insertii, anul acesta este permis sa purtati cam orice, atata timp cat va simtiti increzatoare. Daca va intrebati unde ati putea purta acest modele, atunci este bine sa stiti ca daca aveti atitudinea potrivita si articole vestimentare care sa mearga in aceasta combinatie, va puteti incalta cu ele la serviciu, la mall si bineinteles, la un eveniment.